Esra Dermancıoğlu'nun ani vedası herkesi üzdü

"Fatmagül'ün Suçu Ne" dizisinde canlandırdığı 'Mukaddes Yenge' rolüyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Esra Dermancıoğlu, ani vedasıyla herkesi üzdü.

"Bir Küçük Gün Işığı" dizisi pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Başarılı ve yakışıklı aktör Berk Oktay ile güçlü oyunculuğuyla tanınan Seray Kaya’nın başrolünü paylaştığı atv’nin NGM imzalı dizisinde bomba bir ayrılık yaşanacak.


Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin Ümran’ı Esra Dermancıoğlu ekibe veda edecek. Ünlü oyuncunun 31. bölümde ekipten ayrılacağı öğrenildi. 



Öte yandan yurt dışı satışları çok iyi olan “Bir Küçük Gün Işığı” dizisinin yeni bir değişiklik olmazsa sezon sonunda final yapması bekleniyor.



Diziyi başarılı senarist Özgür Evren Heptürk kaleme alıyor.

Kerem Bürsin cephesinden bomba haber! Karsu gelin olmaya hazırlanıyor İnci Taneleri’nde abla kardeş yıllar sonra yan yana geldi Yasemin Kutsi yorumladı: "Mayıs 2025'e Kadar Jüpiter İkizlerde" Cem Garipoğlu’nun otopsi raporuna dair olay iddia: "Trafik polisi görev aldı" Ünlü dizinin gerçek 'Martha'sından zehir zemberek sözler