Eşref Rüya'ya 'Teşkilat'tan iddialı transfer

“Eşref Rüya” ikinci sezon çekimlerine 25 Ağustos haftası başlıyor. Uluç Bayraktar’ın yönettiği, Ethem Özışık ile Lokman Maral’ın yazdığı "Eşref Rüya" dizisine “Hıdır” rolüyle dahil olan Levent Özdilek’in ardından usta bir oyuncu daha katıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kanal D’nin Tims&B imzalı sevilen dizisi “Eşref Rüya” ikinci sezon çekimlerine 25 Ağustos haftası başlıyor.

Uluç Bayraktar’ın yönettiği, Ethem Özışık ile Lokman Maral’ın yazdığı diziye “Hıdır” rolüyle dahil olan Levent Özdilek’in ardından usta bir oyuncu daha katıldı.

SAVCI HANIM GELİYOR

Teşkilat’ta Ömer’in (Murat Yıldırım) annesi Sacide’ye hayat veren Ebru Nil Aydın, aynı yapım şirketinin diğer dizisi “Eşref Rüya”nın kadrosuna dahil oldu.





Aydın’ın diziye 'Savcı' rolüyle katıldığı öğrenildi.

Savcının gelişiyle her şey değişecek. Bu yaz “Uyuyan Adam” filminde ajan Ferman rolüne hayat veren dizinin Eşref’i Çağatay Ulusoy, dizinin çekimlerine yeni bir değişiklik olmazsa 27 Ağustos’ta başlayacak.

Eda Ece, Şebnem Bozoklu ile gerginlik mi yaşıyor? Serdar Ortaç ayakta duramıyor Halil İbrahim Ceyhan: "Kıskançlık durumlarını aştık" Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Ahsen Eroğlu'dan estetik açıklaması Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor