Evinde kaza geçiren Gülben Ergen'den herkesi üzen haber

Konserden konsere koşturan ünlü sanatçı Gülben Ergen ikinci kez evde kaza geçirdi.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Gülben Ergen, geçen aylarda evinde geçirdiği kazada ayak bileğini burkmuş, hastanede yapılan tetkiklerde sağ ayağında bağ yaralanması ve dizinde menisküs yırtığı tespit edilmişti.

Ergen bugün sosyal medya sayfasından “Bitmeyen bir ağrı kaburga kemiğimde, hep inandığım geleneksel İbni Sina tıbbının eşsiz doktoru ve şaşırtıcı tedavileri hepsi doğal hepsi müthiş” yazılı bir paylaşım yaptı.

Bu paylaşımın nedeni daha sonra anlaşıldı.

Şarkıcının ayağındaki sakatlık nedeniyle merdivenden inerken ayağının kaydığı ve bu kez de kaburga kemiğinin çatladığı öğrenildi.

Sacitaslan.com olarak Gülben Ergen'e acil şifalar dileriz...

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama