Evinde talihsiz bir kaza geçiren sanatçı hayatını kaybetti!

Prestijli müzik ödülü Grammy'e aday gösterilen ve Lady Gaga, Madonna ve Nicki Minaj gibi isimlerle birlikte çalışan yapımcı ve DJ Sophie Xeon, Atina'da yaşamını yitirdi.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 2018 yılında Grammy Müzik Ödülleri’ne aday gösterilen ve büyük başarı elde eden ünlü şarkıcı Sophie, 34 yaşında Yunanistan’ın başkenti Atina’da yaşamını yitirdi.

Nicki Minaj, Lady Gaga ve Madonna gibi isimlerle çalışan ve birçok sanatçıyla iş birliği yapan Sophie’nin ölümü ile ilgili, “Bu sabaha karşı Atina’da yaşamını yitirdi. Ani bir kaza geçirdiği evinde ölen sanatçının ve ailesinin mahremiyeti önceliğimiz” açıklaması yapıldı.

Sophie Xeon, en iyi dans ve elektronik albüm dalında Grammy’e aday gösterilen ilk trans birey olarak dikkat çekmişti.

Sophie Xeon, 2017’de yayınladığı "It’s Okay to Cry" isimli şarkısında trans birey olduğunu duyurmuştu.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola