Evlenecekleri söylenen Alina Boz ve Umut Evirgen nerede görüntülendi?

Ünlü yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen'in Alina Boz'a geçen ay gittikleri Paris'te evlilik teklifi ettiği, güzel oyuncu Alina Boz'un da "Evet" diye karşılık verdiği iddia edilmişti.

Ülkemizin önde gelen film festivallerinden Adana Altın Koza Film Festivali yine iddialı programı ve ünlü davetlileriyle adından söz ettiriyor.

Bu yıl 30. kez düzenlenen festivalde Umut Evirgen‘in yönettiği “Annesinin Kuzusu” filmi de ilk kez seyirciyle buluşacak.



Birsen Altuntaş'ın haberine göre
Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yarışan ve Türkiye prömiyerini 21 Eylül günü yapacak olan “Annesinin Kuzusu” filmi için festivale katılan Umut Evirgen’e sevgilisi Alina Boz da eşlik ediyor.

Çok iyi anlaşan ve evlilik planı yapan Evirgen ve Boz, gün boyu beraber festival filmlerini izliyor. 



Umut Evirgen’in Feride Çiçekoğlu yazdığı son uzun metrajlı filmi “Annesinin Kuzusu”nda Selin Şekerci, Kubilay Aka, Necip Memili, Hatice Aslan, Ahmet Tansu Taşanlar başlıca rolleri paylaşıyor.




Film, alışılmadık bir aile hikâyesini beyazperdeye taşıyor.

Nükhet Duru'nun 'tayt' açıklaması Fatih Altaylı'yı öfkelendirdi Özgü Namal Almanya yolcusu Barış Baktaş'ın özel hayatında neler oluyor? İlk kez açıkladı Tom Cruise'un "61 yaş vücudu" gündem oldu Şeyma Subaşı hedefine Kerim Sabancı'yı koydu Mehtap Yılmaz: "Yıldız Tilbe’yi sevmiyorum"