Evlilikten umudunu kesen Berrak Tüzüntaç'tan şaşırtan Özge Özpirinçci açıklaması

Berrak Tüzünataç, nikah masasından çok uzak olduğunu söyledi. Tüm arkadaşlarının evlenmesini destekleyen güzel oyuncu, “Evlilik mi! Ben almayayım. Bekarların temsilcisi olmak güzel” dedi.

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre yılların oyuncusu Berrak Tüzünataç, önceki gün elinde kahvesi ile Nişantaşı'nda mağazaları gezerken, objektiflere yansıdı.

Tüzünataç, birçok proje teklifi geldiğini belirterek, "En iyisini seçmek için detaylı çalışıyorum" dedi.



"Spor ve sanatla uğraşıyorum, vakit buldukça da arkadaşlarımla bir araya gelerek vakit geçiriyorum. Her şey yolunda." diyen Tüzünataç, evlilik sorularına "Benim şimdi öyle bir durumum yok, bekar arkadaşları temsil etmek bana düşüyor. Hayatımda kimse yok tek olmaktan keyif aldığım bir dönemdeyim. Özge Özpirinçci, yakın arkadaşım ama son dizisini izlemedim, bu arada ben sıkı bir Özge Özpirinçci, fanıyım." yanıtını verdi.

Hande Erçel 'elti'ye karşı çıktı! Şeyma Subaşı hedefine Kerim Sabancı'yı koydu Gazinocular Kralı Aslan’ın torunu icralık oldu: 257 milyondan satışa çıktı! Mehtap Yılmaz: "Yıldız Tilbe’yi sevmiyorum" Ayşe Kırca: "Doğu ile evli gibiyiz" Onur Seyit Yaran'dan ablasının 'taciz' iddialarına yanıt