Farah Zeynep Abdullah'ın son fotoğrafı herkesi şaşırttı

Merhum şarkıcı Bergen’in hayat hikayesinin anlatıldığı "Bergen" filmi 4 Mart’ta vizyona girecek. Bergen'i beyazperdede oyuncu Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor.

Yapımcılığını Mine Şengöz'ün yaptığı, senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz’un yazdığı, yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binayı’n yaptığı film oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Filmde Bergen’i canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın dün akşam Instagram hesabından paylaştığı afiş ise görenleri şaşırttı.

Oyuncunun Bergen’e benzerliğini gören sosyal medya kullanıcıları “Bu kadar benzerlik normal değil”, “Afiştekini Bergen zannettim” ve “Bergen’e Bergen’den daha çok benzemişsin” yorumları yaptı.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım