Farah Zeynep Abdullah'tan "Adım Farah" isyanı!

Demet Özdemir’in başrolünde yer aldığı "Adım Farah" dizisi bir süredir konuşulan dizilerdendi. Farah Zeynep Abdullah’ın "Adım Farah" dizisiyle ilgili büyük şaşkınlık yaşadığı ortaya çıktı.

"Adım Farah" dizisi dün sete çıktı. Recai Karagöz’ün yönettiği dizi İran asıllı bir kadının göçmen olarak geldiği İstanbul’da balon hastası olan oğlunu yaşatmak için verdiği büyük mücadeleyi etkileyici bir dille anlatıyor.






TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin yapım şirketi O3 Medya’nın geçen sezon proje için ilk görüştüğü ismin Farah Zeynep Abdullah olduğu öğrenildi.






O dönem televizyona iş yapmak istemediği için teklifi kabul etmeyen ünlü oyuncunun “Diziye bu ismi vermeyi düşünmüyorsunuz, değil mi?” diyerek yapımcıya yaşadığı şaşkınlığı dile getirdiği söyleniyor.






Abdullah’ın Türkiye’de Farah adını taşıyan en ünlü isim kendisi olduğu için isminin diziye verilmesinden rahatsız olduğu konuşuluyor.





Google verilerine göre Türkiye genelinde Farah isminin kullananların sayısı 594, İstanbul'da Farah ismine sahip kişi sayısı ise 68…



BENİM ADIM FARAH DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Adım Farah dizisinin oyuncuları arasında; Engin Akyürek, Demet Özdemir, Fırat Tanış, Mustafa Avkıran, Oktay Çubuk, Senan Kara, Derya Pınar Ak yer alıyor.


Feraye Tanyolaç'a 'gecekondu kirası' davası! Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz'dan konuşulan fotoğraf Cem Yılmaz- Hasan Can Kaya atışmasına Şahan Gökbakar da dahil oldu Melis Sezen'in makyajsız pozu şaşırttı Kerem Bürsin'in paylaşımı sosyal medyayı salladı Pierce Brosnan tanınmaz hale geldi!