Fenerbahçe'de 'aile saadeti'!...

Fenerbahçe Kulübünün sporcuları, idarecileri, antrenörleri ve yöneticileri bugün bir araya gelerek Aile Fotoğrafı çektirecek.

Buluşmanın amacı kamuoyuna birlik ve beraberlik mesajı vermek, tüm zorluklara rağmen nasıl ayakta kalındığını göstermek olacak.

Son iki yıldır yaşanan büyük sıkıntılara rağmen ayakta kalmayı başaran Fenerbahçe Kulübü artık kötü günleri yavaş yavaş geride bırakmanın huzurunu yaşıyor.

Sarı-lacivertli kulübün sporcuları, idarecileri, antrenörleri ve yönetim kurulu üyeleri bugün bu mutluluğu pekiştirmek ve ölümsüzleştirmek adına bir araya gelecek. Tüm branşlar Şükrü Saracoğlu Stadı'nda toplanarak büyük bir “Aile Fotoğrafı” verecek. Ayrı ayrı çekilecek fotoğrafların yanısıra tüm sporcuların içinde olduğu dev bir fotoğrafa da imza atılacak. Fenerbahçe'nin kürekçisinden, futbolcusuna büyük bir aile olduğu vurgusu yapılacak. Ayrıca her takım için poster çekimi de olacak.

Başkan Aziz Yıldırım'ın da bu dev organizasyona katılması ve oyuncularına kısa bir konuşma yapması bekleniyor. Bu sezon tüm branşlarda şampiyonluk beklediğini açıklayan Yıldırım'ın son haftalarda başarılı sonuçlar alan tüm sporcularından bu istikrarlı tabloyu devam ettirmelerini isteyeceği, 2013-2014'ün kendileri için büyük anlam taşıdığını söyleyeceği öğrenildi.

Bu arada Fenerbahçe Yönetimi, Olağanüstü Genel Kurul öncesi son yönetim kurulu toplantısını bugün yapacak. Seçim öncesi mevcut yönetim bugüne kadarki icraatları ile ilgili bir değerlendirmenin masaya yatırılacağı belirtildi.

SENAD OK




Bir Kore dizisi daha ülkemize uyarlanacak 'Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i ünlü televizyoncunun konuğu oldu Nursema'nın kıskandıran mutluluğu Eda Ece: "Annelik ne büyük bir şeymiş anladım" Serap Belovacıklı hangi ünlü siyasetçiyle evleniyor? Nihal Candan'dan ses getirecek açıklamalar