Ferzan Özpetek: "Uzakta olsam da kalbim ülkemin güzel insanlarında"

Ferzan Özpetek, İtalya'da sahnelenecek olan ‘Ferzaneide’ adlı tek kişilik gösterisinin geliri olan 200 bin TL'yi depremzedelere bağışladı.

Yaşamını İtalya’da sürdüren ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, ülkemizde yaşanan deprem felaketine duyarsız kalmadı.

Habertürk'ün haberine göre Ferzan Özpetek, İtalya’da bu cuma akşamı sahneleyeceği ve biletlerinin hepsi satılan ‘Ferzaneide’ adlı tek kişilik gösterisinden elde edilen 200 bin TL’yi Haluk Levent’in AHBAP Derneği’ne bağışladı.





Özpetek, “Ben uzakta da olsam kalbim ülkemde ve ülkemin güzel insanlarında” diyerek, yaşanan bu felakete destek oldu.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola