Feyza Civelek'ten "Sıla Türkoğlu-Doğukan Güngör" itirafı

Geçtiğimiz haftalarda Cannes Film Festivali'ndeki kombiniyle dillere düşen "Kızılcık Şerbeti" dizisinin 'Nilay'ı oyuncu Feyza Civelek, dizinin setinde olanlar hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Kombinleriyle dikkat çeken oyuncu, Cannes Film Festivalinde tercih ettiği elbiselerle tepki çekmişti.




Sadece kombinleriyle değil saçlarıyla da acımasızca eleştirilen Feyza Civelek, kıyafetlerine yapılan kötü yorumları görmezden gelse de saçına yapılan eleştirilere sessiz kalmamıştı.



Saçının peruk olduğunu söyleyerek sedef hastası olduğunu açıklayan oyuncu insanlara "saçma sapan yorumlarını kendilerine saklamasını" söylemişti.

Birsen Altuntaş'ın YouTube kanalına konuk olan Feyza Civelek tarzı hakkında sorular sorulara yanıt verdi...



Cannes'daki kıyafetleri sorulan isim "Ben marjinal, sıra dışı şeyleri seviyorum, insanlara aykırı gelen şey benim tarzım. Ben kendime yakıştırdığımı düşünüyorum, kendime yakıştırmadığım hiçbir şeyi giymiyorum... Mutluyum tarzımdan, biraz değişik ama bana yakışıyor bence... Kendime yakıştırdığımı düşünüyorum. Kendime yakıştırmadığım hiçbir şeyi giymiyorum. Rüküşsem rüküşüm bu benim ve seviyorum tarzımı" yanıtını verdi.

"ARKADAŞLIKLARI OLMUŞ KÜSMÜŞLER. CANNES'DE BARIŞTILAR"

Feyza Civelek setin kulisinde yaşananlar hakkında da itiraflarda bulundu.

Bir dönem sevgili olduğu iddia edilen Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun ayrıldığı ve Türkoğlu'nun sette sürekli sorun çıkardığı söyleniyordu.



Civelek o konuya ise şöyle açık getirdi:

"Daha önce bir arkadaşlık olmuş, sonra da küsmüşler. Tekrar barıştılar ve çok sevindim. Cannes'de barıştılar zaten. Doğukan bir adım attı bence olgunluk gösterdi. Çok mutlu oldum. Partner olsun olmasınlar, ikisi de ekip arkadaşı ve iyi anlaşmaları gerektiğini düşünüyorum"

Hande Erçel 'elti'ye karşı çıktı! Gazinocular Kralı Aslan’ın torunu icralık oldu: 257 milyondan satışa çıktı! Şeyma Subaşı hedefine Kerim Sabancı'yı koydu Mehtap Yılmaz: "Yıldız Tilbe’yi sevmiyorum" Ayşe Kırca: "Doğu ile evli gibiyiz" Ayça Varlıer ve yakışıklı aşkının yaz planı hazır