Filenin Sultanları'nda nikah sevinci! Başarılı sporcu 5 gün sonra evlenecek

Başarı üstüne başarı elde eden Filenin Sultanları'ndan Ayça Aykaç sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Başarılı voleybolcu sosyal medya hesabından 5 gün sonra düğünü olduğunu duyurdu.

7'de 7 yaparak namağlup yoluna devam eden A Milli Voleybol Takımımız Olimpiyat'a gitmeyi garantiledi. Tarih yazan Filenin Sultanları'nda takımın liberosu Ayça Aykaç son paylaşımıyla dikkat çekti.





Ayça Aykaç, yakın bir zamanda nişanlısı Mert Altıntaş ile dünya evine gireceği haberini sosyal medya hesabından duyurdu.






Düğününe 5 gün kala hâlâ Tokyo'da olduğunu söyleyen Ayça Aykaç'ın paylaşımı gündem oldu.

Büyük başarılar kazanarak herkesin takdirini kazanan voleybolculardan Aykaç paylaşımında "Sporcu hayatının nasıl olduğunu merak ediyorsunuz tek cümleyle anlatıyorum. 5 gün sonra düğünüm var ve ben Tokyo’dayım…" dedi.




Tebrik mesajları yağan başarılı voleybolcuya "Altını düğünden önce alan tek gelin" yorumları da yağdı.

Ceyda Düvenci’ye ihanet iddiası soruldu Torbacı, Feyza Civelek'in başını yaktı: "Uyuşturucuyu beraber içecektik" İtalyan basınından Hande Erçel’e 10 üzerinden 9 Bu ne israf bu ne şatafat! Tek gecelik oda fiyatı 100 bin TL! Gazapizm'den film gibi konser Cem Yılmaz: "Yüzüme küçük dokunuşlar yaptırdım"