Fotoğraf sanatçısı Lara Sayılgan'dan 'doğa'ya saygı duruşu

Moda ve reklam sektöründe fotoğraf sanatçısı olarak 24 yıldır çalışan Lara Sayılgan, doğa fotoğrafları ile bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalardan çok farklı bir çalışmaya imza attı.

Doğaya hayranlığını her fırsatta dile getiren Sayılgan, doğaya saygı duruşu olarak ifade ettiği çalışmalarında, milyarlarca yıldır dünyanın kendini yenilemesine tanıklık eden denizin ve kayaların, insanlarla olan ilişkisini ve insanda uyandırdığı tüm duyguları izleyicisine aktarıyor. 





Lara Sayılgan’ın üç siyah beyaz ve bir video olmak üzere dört işi Vision Art Platform’un Art Weeks Akaretler’de 2 Kasım’da başlayan ve 13 Kasım’a kadar sürecek olan “Remedy For The Soul” karma sergisinde görülebilir.




Sanatçının doğa temalı 4 siyah beyaz eseri Eylül ayında Tersane İstanbul’da gerçekleşen Contemporary Istanbul’da da sergilenmişti.


Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu