Galatasaray 3-1 Fenerbahçe

Tüm Türkiye'nin nefesini tutarak izlediği derbi maçta gülen Galatasaray olurken liderlik koltuğu da 59 hafta sonra sarı-kırmızılıların eline geçti.

Tüm Türkiye'nin nefesini tutarak izlediği derbi maçta gülen Galatasaray olurken liderlik koltuğu da 59 hafta sonra sarı-kırmızılıların eline geçti. Cimbom bu galibiyetle birlikte ezeli rakibi karşısında tam 1319 gün sonra zafer kazandı.Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında iki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe Türk Telekom Arena'da kozlarını paylaştı. Sarı-kırmızılılar sahadan 3-1'lik skorla galip ayrılmayı başardı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Cimbom, üst üste ataklarla Fenerbahçe kalesini adeta ablukaya aldı. 33. dakikada Eboue maçın ilk golünü atarak sarı-kırmızılı takımı 1-0 öne geçirdi.

Dakikalar 40'ı gösterdiğinde Bilica'nın hatasında topu kapan Elmander kaleci Volkan'ı mağlup ederek takımının 2. golünü kaydetti. İlk yarı 2-0 sona erdi.

Aykut Kocaman ikinci yarıda Emre'nin yerine Stoch'u, Bienvenu'nun yerine de Semih'i oyuna soktu. İkinci yarıda etkili oynayan sarı-lacivertliler aradığı golü bulamayınca, 66. dakikada Felipe Melo sahneye çıktı ve fileleri havalandırdı: 3-0.

Maçta son anlar oynanaırken 90+2. dakikada Alex de Souza takımının tek golünü atarak skoru 3-1'e getirdi. Başka gol olmayınca maç bu skorla sona erdi.  

Seda Sayan tepki çeken programı nedeniyle CİMER'e şikayet edildi! Burcu Biricik bebek heyecanını arkadaşlarıyla paylaşıyor Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'ndan aşk dolu paylaşım “Yargı Veda” gecesinin biletleri satışa çıktı "Yalı Çapkını" dizisinde 'Pelo' dönemi bitti Farah Zeynep Abdullah yeni imajını paylaştı