Galatasaray'da 2 yolcu belirlendi

Galatasaray Teknik Direktörü Terim, yeni sezon kamp çalışmaları başlamadan önce bütün transferlerin bitirilmesini istedi.

Akşam'ın haberine göre Emre Mor ve Nuri Şahin şu anda bitmiş gibi duruyor. Son anda bir pürüz çıkmazsa iki futbolcu da önümüzdeki sezon Sarı-Kırmızılı formayı giyecek. Tabii ki gelecekler olduğu gibi gidecekler de belirlendi. Emre ve Nuri sonrası Belhanda’yla Feghouli satış listesine konulacak. İki yıldız için gelecek teklifler değerlendirilecek.

4 MİLYONUN ÜZERİNDE

Belhanda şampiyonluğa rağmen çok eleştirilmişti. Feghouli ise zorlu maratonda G.Saray’a katkıda bulundu. Feghouli’yi ise bazı Fransız takımları istiyor. Ancak Galatasaray’dan 4 milyon euronun üzerinde kazanan futbolcuya bu maaşı ödemeye kesinlikle yanaşmıyorlar.
Serpil Çakmaklı: "İhaneti gözlerimle gördüm" Hazal Kaya'nın annesi mahallede rezalet çıkardı! Tarık Tarcan Bozburun hayatını sonlandırdı Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu Yıldız Tilbe polis aracına çarptı İnci Taneleri’nde Elif, hangi karakterin kızı çıktı?