Galatasaray'dan Avrupa'ya veda!

Anderlecht'e 2-0 yenilen Galatasaray Avrupa defterini kapattı.

CİHAN'da yer alan habere göre Şampiyonlar Ligi D Grubu 5'nci maçında Anderlecht'e Brüksel'de 2-0 mağlup olan Galatasaray'ın grup dördüncülüğü kesinleşti ve Avrupa defteri kapandı. Grubun diğer maçında ise Arsenal konuk ettiği Borussia Dortmund'u 2-0 mağlup etti.

Brüksel'deki Consant Vanden Stock Stadı'nda oynanan ve Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan hakem Ivan Bebek'in düdük çaldığı maçta Anderlecht'e 3 puanı getiren golleri 44 ve 86. dakikalarda Chancel Mbemba kaydetti.

Bu sonuçla, Anderlecht puanını 5'e çıkararak 3. sıradaki yerini korurken, Galatasaray ise 1 puanla son sırada kaldı ve Avrupa kupalarına veda etti.

Grupta Borussia Dortmund 12, Arsenal ise 10 puanla gruptan çıkmayı başardı. Anderlecht ise UEFA Avrupa Ligi'nde Avrupa mücadelesine devam edecek.
Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu