Galatasaraylılar'ı umutlandıran açıklama

Nasuhi Sezgin: “Otel ve mağazalardan ciddi gelir bekliyoruz. Gelirler 2023’e kadar temlikli. Sportif başarıyla halledilir. Kasa kolaylığı da hazır. Yönetilebilir bir kulüp olacağız” dedi.

Bugün'den Orçun Özateş'in haberine göre Ga­la­ta­sa­ray'ın bir nu­ma­ra­lı baş­kan ada­yı Dur­sun Öz­bek'in lis­te­sin­de yer alan ca­mi­anın önem­li is­mi Na­su­hi Sez­gin Bugün'e ko­nuş­tu.

Yö­ne­ti­me gel­me­le­ri durumunda ne­ler ya­pa­cak­la­rı­nı an­lat­tı. Galatasaray’ın mali kriz içinde olduğu söy­len­ti­le­ri­ne açık­lık ge­ti­ren Sez­gin, “Kıs­men doğ­ru kıs­men de­ğil. Ta­bi­i ki ra­kam­lar bü­yük. Ama bil­di­ği­niz gi­bi gelirlerin ço­ğu 2023'e ka­dar tem­lik­li. Spor­tif ba­şa­rı geldik­çe tem­lik­ler üze­rin­den ödemeler yapılacak” diye konuştu.

"BORÇLAR SIFIRLANMAZ AMA AZALTILIR"

Sı­kın­tı­nın ka­sa ko­lay­lı­ğı sağ­lan­ma­sı ol­du­ğu­nu be­lir­ten Sez­gin, “Şu an için ha­zır du­rum­da. İkin­ci ko­nu ta­ze pa­ra. Bu­nun için pro­je­ler var. Biri otel pro­je­si. İkin­ci­si ma­ğa­za­cı­lık. Se­ne­de 20-30 mil­yon TL pa­ra gi­ri­şi öngö­rü­yo­ruz. Yani korkulacak birşey yok. Projemize güveniyoruz. Şampiyonluk da gözardı edilmemeli. Borç­lar sı­fır­lan­maz ama azal­tı­lır. Yö­ne­ti­le­bi­lir bir ku­lüp olacağız” dedi.

"GİDENLERİN YÜKÜNDEN KURTULURUZ"

Trans­fer­ler­le il­gi­li ola­rak­sa, “Kad­ro­muz­da 42 ta­ne oyun­cu var. Se­çi­lir se­çil­mez ge­len ra­por­lar ma­sa­nın üze­ri­ne se­ri­le­cek. Ga­la­ta­sa­ra­y’­a ki­min ne ka­dar kat­kı­sı olur bun­lar be­lir­le­ne­cek. Gi­den­le­re de bağ­lı ola­rak bel­li oyun­cu­lar alı­na­bi­lir. Kad­ro­nun azal­ma­sı ge­re­ki­yor. Ama­cı­mız 25-28'e ka­dar dü­şür­mek. Gi­den oyun­cu­la­rın mad­di yü­kün­den kur­tul­muş olu­yor­su­nu­z” ifadelerini kullandı.
Gösteriyi 13 dakika geç bitiren Lana Del Rey'e rekor ceza! Gupse Özay: "Kıskançlıktan geceleri uyuyamıyorum" Toygan Avanoğlu'nun yeni filmi vizyon için geri sayımda Tolgahan Sayışman: "Dinamiti fazla koymuşlar, ev patladı" Düzyatan çiftinden trafiğe lüks çözüm Cemre Kemer ikinci kez anne oldu