Gazeteci Toygun Atilla OdaTV Genel Yayın Yönetmeni oldu

Hürriyet Gazetesi'nden ayrılan Toygun Atilla'nın yeni adresi belli oldu.

Ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyuran Atilla, şu ifadelere yer vermişti:

“29 yıl önce 21 yaşında kapısından girdiğim ve yıllarca tutku ile çalıştığım Hürriyet’ten emekliliğimizi isteyerek alnımız açık, başımız dik olarak ayrıldık. Acısı ile tatlısı ile bir ömür geçirdik. Sürçü lisan ettiklerimiz, bilmeden kalbini kırdıklarımız olduysa affola.”

MedyaRadar’ın özel haberine göre Toygun Atilla’nın yeni adresi OdaTV oldu. Atilla, artık OdaTV Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlenecek.

Serdar Cebe, Şubat ayında getirildiği OdaTV Genel Yayın Yönetmenliği görevinden yaklaşık bir ay önce ayrılmıştı.

Ani bir kararla görevi bırakan Cebe, MedyaRadar’a yaptığı açıklamada üzüntüsünü dile getirmiş ancak köşe yazılarına devam edeceğini belirtmişti.

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"