Gecelerde Gülşah Saraçoğlu rüzgarı esti

Son dönemin adından söz ettiren başarılı modacısı Gülşah Saraçoğlu; güzelliği ve zarafetiyle önceki akşam objektiflere yansıdı.

Otomobilinden her zaman ki zarafetiyle inen güzel modacı Gülşah Saraçoğlu, basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Muhabirlerin şarkıcı Fatih Ürek'i sorması üzerine Saraçoğlu, "Sahnesine gittiğimiz, alkışladığımız, sevdiğimiz arkadaşımız" ifadelerini kullandı.



Son dönemin en başarılı modacısı Gülşah Saraçoğlu, mesleğinde ustalarının izinden giderek son derece şık kostümlere imza atıyor.

İstikrarlı başarısı, doğal güzelliği ve samimiyetiyle her daim sevilen ve kıskanılan bir isim olmayı başaran Gülben Ergen; Saraçoğlu'nun diktiği kostümleri taşıyan ünlü sanatçılardan biri...

Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde