Genç model Ceren Aras çok iddialı

Son günlerde adını sıkça duyduğumuz ünlü model Ceren Aras, uluslararası defilelerin en çok aranılan ismi oldu.

Ceren Aras: “Türkiye’deki modellik sektöründe bayrağı teslim alıp, Dünya’ya taşıyacağım”

SnobMagazin'in haberine göre son günlerde adını sıkça duyduğumuz ünlü model Ceren Aras, uluslararası defilelerin en çok aranılan ismi oldu.






Paris Fashion Week, Dubai Fashion Week, Milan Fashion Week ve bir çok moda haftasında mekik dokuyan Ceren Aras, “Çağla Şıkel, Ece Gürsel, Özge Ulusoy gibi başarılı modellerden bayrağı teslim almaya geldim. Bu meslekte farklılıklar yaratacağıma inanıyorum” dedi.


 


Bugüne kadar bir çok gelinlik markasının da özel kreasyonlarını taşıyan model, kişiye özel yapmış olduğu aksesuar tasarımlarıyla da kendi markasını görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

 


Haliç Ünüversitesi'nde Psikoloji okuyan model, Özellikle uluslararası defilelerde boy göstererek, Türkiye’yi yurt dışında temsil etmeyi ve dünyanın her yerinde podyumlarda yürümeyi hedefliyor.



Sonrasında TV programları da yapmak isteyen Ceren Aras, moda ve psikolojiyi konu alacak programı için hazırlanıyor.

Kerem Bürsin cephesinden bomba haber! Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül eski eşine altınları iade edecek Cem Yılmaz’dan ‘seyirciye sinirlenip sahneyi terk etti’ iddialarına açıklama Gülşen yeni şarkısını böyle duyurdu Meltem Yılmazkaya: "Annelik gönüllü bir delilik" İnci Taneleri’nde abla kardeş yıllar sonra yan yana geldi