Genç oyuncu Eylül Tumbar'dan son dakika haberi

21 yaşındaki oyuncu Eylül Tumbar, “Bambi” rolüne hayat verdiği Perihan Mağden‘in romanından uyarlanan “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmiş ve kısa sürede çok sayıda teklif almıştı.

Oyuncu Eylül Tumbar, NGM imzalı TRT 1‘in “Kendi Düşen Ağlamaz” dizisinin başrol kadın karakteri 'Alize' için el sıkışmıştı.




Birsen Altuntaş'ın haberine göre
bu akşam yeni bölümü seyirciyle buluşacak olan dizinin yıldızı Eylül Tumbar, reklamcıları da peşinde koşturmaya başladı ve ilk reklam anlaşmasını imzaladı.


Yeni bir markanın yüzü olan Tumbar, dün reklam çekimi için kamera karşısına geçti.

Reklam filmi önümüzdeki günlerde seyirciyle buluşacak.




İzmirli olan ve Çeşme’de yaşayan genç yıldız, yüzlerce genç yetenek arasından “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” dizisinin Bambi’si rolü için seçilince ailesiyle birlikte İstanbul’a taşınmıştı.

Nihat Doğan’ın eşi Arzu Doğan ihaneti itiraf etti: "Birçok kadınla ilişkisi var" Nükhet Duru'nun 'tayt' açıklaması Fatih Altaylı'yı öfkelendirdi Kızıl Goncalar’ın Levent’i Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu’nu övdü Özgü Namal Almanya yolcusu Barış Baktaş'ın özel hayatında neler oluyor? İlk kez açıkladı Tom Cruise'un "61 yaş vücudu" gündem oldu