Gençlerbirliği: 0 - Galatasaray:1

Galatasaray, Gençlerbirliği deplasmanında 3 puana Bruma'nın golüyle uzandı. Muslera ise yaptığı kritik kurtarışlarla galibiyete büyük katkı bulundu.

AMKSpor'da yer alan habere göre Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaştı. Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanan mücadeleyi konuk takım 1-0 kazanarak yenilmezliğini sürdürdü.

Sneijder’den yoksun sahaya çıkan sarı-kırmızılılar, 13. dakikada Gençlerbirliği savunmasını 4’e 2 yakaladığı pozisyonda golü buldu. Yasin’in kaleci Hopf’tan seken şutunda topa hareketlenen Bruma kafa vuruşuyla takımını 1 -0 öne geçirdi.

Galatasaray bu golden sonra istediği oyunu rakibine kabul ettirdi. İki takım da girdiği pozisyonları gole çeviremedi. İkinci yarıda ise Fernando Muslera yaptığı 3 kritik kurtarışla Galatasaray’ın galibiyetine büyük katkı bulundu.

Bu sonuçla Galatasaray 17 puana yükselerek maç fazlasıyla ikinci sırada yer aldı. Gençlerbirliği ise bu sezon ilk yenilgisini alarak 10 puanda kaldı.

Sarı-kırmızılı takım gelecek hafta Trabzonspor ile karşılaşacak. Ankara ekibi ise Çaykur Rizespor deplasmanına çıkacak.
Nihal Candan'dan ses getirecek açıklamalar Seda Bakan'dan eşine akıl almaz tehdit! 'Bihter' filminin setinde yaşanan olay aylar sonra ortaya çıktı Serap Belovacıklı hangi ünlü siyasetçiyle evleniyor? Ani bir kararla boşanan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı bir araya geldi Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı!