Gençlik iksiri 5 süper besin!..

Yılların izini silmek isteyenler dikkat! Dr. Mehmet Öz, genç görünmeyi sağlayan 5 süper besini şöyle sıraladı...

Takvim'de yer alan habere göre yılların izini silmek isteyenler dikkat!

Dr. Mehmet Öz, genç görünmeyi sağlayan 5 süper besini şöyle sıraladı...

1- RENKLİ SEBZELER: Canlı renkte olmalarının bir nedeni var. İçlerindeki pigmentler, sebzeleri dış dünyadan korur. Onları yediğimizde biz de bundan fayda sağlamış oluruz.

2- YUMURTA: Demir, biyotin ve B12 içeren yumurta saçların güçlenmesine yardımcı olur.

3- SİYAH ÜZÜM: Göz sağlığı açısından oldukça faydalıdır. C vitamini zengini olması sebebiyle (portakalda bulunan miktarın 5 katı), bağışıklık sistemini destekler.

4- ÇEKİRDEK: Magnezyum açısından zengin olan kabak çekirdeği kan basıncının düşürülmesine yardımcı olur, kalp krizi ve inme riskini azaltır.

5- NAR: Tanelerinde bulunan ellagic asit ve punikalagin, serbest radikallerin verdiği zarara karşı savaşır ve ciltteki kolajenin korunmasını sağlar. Fitonutrientler de sağlığı korumada etkilidir...
Serpil Çakmaklı: "İhaneti gözlerimle gördüm" İntihara kalkışan Dilan Polat ölmek istedi! Hazal Kaya'nın annesi mahallede rezalet çıkardı! Afra Saraçoğlu'ndan kendisine benzediği için isyan eden Alisa Sever'e yanıt Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'i görüntülemek isteyen muhabirlere saldırı!