Gökçe Bahadır: "Makyajsız halime güveniyorum"

Önceki gün gittiği AVM'de makyajsız haliyle objektiflere yansıyan oyuncu Gökçe Bahadır, özgüvenini konuşturdu.

Star TV'de ekrana gelen "Ömer" dizisinde Selahattin Paşalı ile başrolü paylaşan oyuncu Gökçe Bahadır, Etiler'deki bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre ünlü oyuncuya, yaşanan deprem felaketlerinin ardından birçok tanınmış ismin 'Koruyucu aile' hakkında girişimde bulunması hatırlatıldı.




Bahadır, basın mensuplarının, "Siz böyle bir şey düşünür müydünüz ve bu durum hakkındaki yorumunuz ne olurdu?" soruları üzerine, "Çok hassas bir konu, böyle ayaküstü konuşulmaması gerekecek kadar önemli bir durum... Konuşulan bir çocuğun hayatı... Ben deprem bölgesine ihtiyaçlar konusunda odaklanmış durumdayım. Orada hala birçok ihtiyaç söz konusu... Yardımların kesilmeden devam etmesi gerekiyor. Oradaki süreç kolay kolay bitmeyecek. Herkes gücünün yettiğince yardımlara devam etmeli. Kafamda güzel işler var bu anlamda" açıklamasında bulundu.



Gökçe Bahadır, gazetecilerin, "Deprem sonrası ne gibi önlemler aldınız?" sorusuna ise, "Tek gündemimiz bu malum ama çözüm su ve düdük değil. Böyle olmadığı düşüncesindeyim. Taşınmak istiyorsun; kiraların pahalılığıyla karşılaşıyorsun. Psikoloji desen herkes kötü durumda... Hepimizin keyfi kaçmış durumda. Umarım daha güzel şeyler konuşacağımız günler bizimle olur" şeklinde cevap verdi.





Spor kombini ve doğal haliyle objektiflere yansıyan Bahadır, "Makyajsız olmayı seviyorum, şanslıyım ki şu anki dizi projemde de bu böyle" dedi.



Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Feyza Civelek'ten "Sıla Türkoğlu-Doğukan Güngör" itirafı Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı