Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden barıştı

83 yaşındaki Gönül Yazar, 51 yaşındaki sevgilisi Rüzgar Mağden'den geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı. Çiftin ilişkilerine bir şans daha tanıdığı iddia edildi.

Geçtiğimiz haftalarda 2. Sayfa programına telefonla bağlanan bir izleyici, Gönül Yazar’ın sevgilisi Rüzgar Mağden’in göründüğü gibi biri olmadığını öne sürmüş, kendisine cinsel içerikli mesajlar gönderip yakınlık kurmaya çalıştığını iddia etmişti. Bu iddialar üzerine Yazar, ilişkisine nokta koymuştu.

TV8'de ekrana gelen "Gel Konuşalım"ın haberine göre Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden, ayrılığa daha fazla dayanamadı ve ilişkilerine bir şans daha verdi. Mağden, barışmayı Cengiz Semercioğlu'na şu sözlerle duyurdu:

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"