Gucci cinayeti davasında ‘kara cadı’nın intikamı!

İtalyan moda devi Gucci'nin başındaki Maurizio Gucci'yi 1995'te kiralık katil tutarak öldürten eski eşi Patrizia Reggiani'nin olay ortaya çıktığında "suçu üzerine attığı" arkadaşı Pina Auriemma ilk kez konuştu.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre İtalyan medyasında "kara cadı" olarak anılan Auriemma, Reggiani ile 1970'lerde tanıştığını söyledi.

Gucci cinayetinin organize edilmesinde aracılık yapmakla suçlanmasının ardından Reggiani ile birlikte hapis yatıp çıkan Auriemma suçlamayı reddediyor.

Reggiani'nin suçu üzerine attığını ve olayı üstlenmesi için kendisine bir servet teklif ettiğini iddia eden Auriemma, "Şimdi onun sadece parayı önemseyen ve istediğini elde etmek için herkese yönelik adım atabilecek sığ bir narsist olduğunu görüyorum. Patrizia kötü biri. O kadın yüzünden hayatım tamamen mahvoldu" dedi.

Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde