Gülben Ergen: "Hüzünlü bir hale bürünürdüm"

Sanatçı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda mevsim geçişinin kendisine hissettirdikleriyle ilgili satırlar yazdı.

Son yıllarda hayatı kendisi için yaşamaya başladığının ve başkalarının düşüncelerini umursamadığının altını çizen Gülben Ergen keyifli göründüğü bir fotoğraf karesinin altına şunları yazdı:

“Mevsim geçişlerinde kabuk değiştiren doğa gibi bizim de yenilenme sürecimiz başlıyor. Ruhen ve bedenen… Yediklerimiz, giydiklerimiz, vücut ısımız, beklentilerimiz ve dahası… Her sonbahar gelişinde yenilenmeyi seviyorum. Eskiden hatırlıyorum hüzünlü bir hale bürünürdüm. Şimdilerde hiç öyle değil. Yaşama sevincimi koruma altına aldım. Hayatımdan gittikçe azalan canlı cansız tüm seyrelmeler yaşama sevincimi arttırdı. Doğal olmayan insana, yemeğe, çok ve boş konuşana, eşyaya detoks”

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu