Güven Kıraç: "Kızımın fotoğraflarını çekemezsiniz"

Sekiz yıl önce nikah masasına oturan Güven-Başak Kıraç çifti, minik kızları Maya ile birlikte Nişantaşı’nda dolaşırken görüntülendi.

Sözcü'den Mustafa Kızgınyürek'in haberine göre Atiye sokakta minik kızlarıyla birlikte görüntülenen Başak-Güven Kıraç çifti, görüntülendiklerini fark edince adeta deliye döndü.

Fotoğraflarını çeken gazetecilere yönelen Başak Kıraç; “Bizi izin almadan çekemezsiniz, kızımın fotoğraflarını çekemezsiniz” diye sert bir dille bağırırken Güven Kıraç ise; "Beni istediğiniz gibi çekin ama kızımı çekmenizi istemiyorum” diyerek uzaklaştı.

Başak Kıraç'ın Atiye sokakta dolaşırken kendisini görüntüleyen gazetecilere aşırı sert bir dille bağırması çevredekilerin de tepkisini topladı.




Serpil Çakmaklı: "İhaneti gözlerimle gördüm" Hazal Kaya'nın annesi mahallede rezalet çıkardı! İntihara kalkışan Dilan Polat ölmek istedi! Afra Saraçoğlu'ndan kendisine benzediği için isyan eden Alisa Sever'e yanıt Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu Emina Jahovic yeni malikanesi için servet harcadı