Güzelliklerini aynı formüle borçlular!

Başarılı oyuncu Başak Parlak, cilt güzelliğini Hülya Koçyiğit gibi 4 mevsim güneş kremi sürerek koruduğunu açıkladı.

Bugün Gazetesi'nden Gülden Avuç'un haberine göre Ba­şak Par­lak, cilt gü­zel­li­ği­ni  Hül­ya Koç­yi­ği­t’­in izin­den gi­de­rek ko­ru­yor.

Koç­yi­ğit gi­bi yaz-kış gü­neş kre­mi kul­lan­dı­ğı­nı açık­la­yan Par­lak, “İ­şim ge­re­ği cil­dim sü­rek­li ağır mak­yaj ve spot ışık­la­rı­na ma­ruz ka­lı­yor. Ta­bi­i bir de gü­ne­şin za­rar­lı ışın­la­rı var. Bu et­ken­le­ri ekar­te et­me­nin en gü­zel yo­lu, cil­di iyi te­miz­le­mek gü­neş kre­mi kul­lan­ma­k” de­di. 

EV YE­ME­ĞİY­LE SAĞLIKLI KALIYOR

Genç oyun­cu, for­mu­nu ko­ru­mak için pi­la­tes ve cross fit yap­tı­ğı­nı be­lirt­ti. Sağ­lık­lı bes­len­me­ye de önem ver­di­ği­ni di­le ge­ti­ren Par­lak, “Di­zi set­le­ri­nin yo­ğun­lu­ğun­dan do­la­yı dü­zen­li bes­len­mek pek müm­kün ol­mu­yor. An­cak ben ge­nel­de ev ye­me­ği ya­pıp yi­ye­rek den­ge ku­ru­yo­ru­m” şek­lin­de ko­nuş­tu.
İntihara kalkışan Dilan Polat ölmek istedi! Serpil Çakmaklı: "İhaneti gözlerimle gördüm" Afra Saraçoğlu'ndan kendisine benzediği için isyan eden Alisa Sever'e yanıt Hazal Kaya'nın annesi mahallede rezalet çıkardı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'i görüntülemek isteyen muhabirlere saldırı! Demet Evgar’dan ses getirecek dev bir proje daha geliyor