Hadise'den 'makyajsız fotoğraf' çağrısı!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Hadise, makyajsız bir fotoğrafını paylaşarak hemcinslerini makyajsız fotoğraf paylaşmaya çağırdı.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla ilgi çekmeyi başaran şarkıcı Hadise bu sefer de makyajsız bir fotoğrafını paylaşarak takipçilerini de makyajsız fotoğraf paylaşmaya davet etti.

Şarkıcı yaptığı paylaşıma şu notu düştü; "Canımız isterse makyajsız düğüne, markete, yemeğe gideriz! Keyfimiz isterse bir daha hiç makyaj yapmayız.Kime ne? Hadi herkes makyajsız fotoğrafını yüklesin ve kimsenin asla umurunda olmadığını göstersin! Biz kadınlar kendimizi size beğendirmek için yaşamıyoruz. Bunu anlayacaksınız”


Cem Yılmaz- Hasan Can Kaya atışmasına Şahan Gökbakar da dahil oldu Jeff Bezos nişanlısının 65 milyon TL’lik filmine sahip çıkmadı Sıla Türkoğlu'ndan estetik iddialarına yanıt! Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz'dan konuşulan fotoğraf Feraye Tanyolaç'a 'gecekondu kirası' davası! Cem Yenel ve Nil Karaibrahimgil'den hatıra pozu