Hadise'den olay sözler: "Benimki pek evlilikten sayılmaz"

Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikah masasına oturan ve aradan geçen 5 ayın ardından olaylı bir şekilde boşanan ünlü şarkıcı Hadise, "Benimki pek evlilikten sayılmaz" diyerek eski eşi Dinçerler'e gönderme yaptı.

Son dönemde gündemden düşmeyen Hadise, 2022'nin nisan ayında Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmuştu.


Bir süre sonra evliliklerinde çatırdamalar olan çift, boşanma kararı almıştı.


Ünlü çiftin saman alevi gibi olan 5 aylık evliliği, Beykoz Adliyesi'nde görülen davada tek celsede bitmişti.



O dönem Dinçerler'in, Hadise'nin özgürlüğünü kısıtlayıcı davranışlarda bulunduğu; hatta sahne kıyafetlerine dahi karıştığı iddia edilmişti.






GÖNDERMELER YAPTI!


Evliliği boyunca sahne kıyafetlerinde dekolteye veda eden Hadise, boşandıktan hemen sonra da eski yürek hoplatan kostümlerine geri dönmüştü.


Dinçerler ise, "Güzellik gösterisi ve teşhir çağı bu çağ" yazan bir Tweet'i beğenince eski eşine gönderme yapmıştı.



Geçtiğimiz gün bir mekanda sahne alan ve seyircilerle sohbet eden Hadise de bu kez Dinçerler'le olan evliliğine gönderme yaptı.





Takvim Gazetesi'nin haberine göre
konu evliliğe gelince, seyircilerden birinin, "Evliliğim 2 yıl sürdü" demesi üzerine, Dinçerler'le 5 ay evli kalan Hadise, "Benimki pek evlilikten sayılmazdı" diyerek adeta pişmanlığını dile getirdi.

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş evlendi mi? İşte Kalben’i yakan gizli görüntüler Eda Ece'nin kızıyla pozuna beğeni yağdı Aslıhan Karalar: "Okuldan dereceyle mezun oldum" Nihal Candan tahliye edilmişti! Dilan ve Engin Polat ile ilgili yeni gelişme Faruk Sabancı'ya üniversitelerden iki günde iki ödül