Hale Soygazi Murat Şar'ın adını dahi anmak istemiyor

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Hale Soygazi’nin adı son dönemde yapılan “Yeşilçam’ın en güzelleri” anketinde Gülşen Bubikoğlu ile beraber öne çıkıyor. Soygazi, “En güzel benim. Tamam kabul” diyerek muhabirlerle şakalaştı.

Yeşilçam’ın usta oyuncularından Hale Soygazi, Cihangir’de bir market çıkışı tv100’de ekrana gelen "Magazin Hattı" kamerasına takıldı.

Usta oyuncunun çantasından hemen kolonya çıkarması dikkat çekti. Ellerine ve çevresine kolonya sıkan Hale Soygazi, pandemi günlerinde bol bol kitap okuduğunu söyledi. 14 yıldır Murat Belge ile evli olan Hale Soygazi tatil planlarından bahsetti.

Ünlü oyuncu oğlu olduğu iddia edilen Murat Şar’ı canlı yayına çıkaran Seda Sayan’a açtığı davayı kazanmış ve yapılan DNA testinde Şar ile arasında biyolojik bağ olmadığı tespit edilmişti. Soygazi konuyla ilgili soruya yanıt vermek bile istemedi ve “O bir saldırıydı ve bitti” dedi.

Hale Soygazi’nin adı son dönemde yapılan “Yeşilçam’ın en güzelleri” anketinde Gülşen Bubikoğlu ile beraber öne çıkıyor.

Soygazi röportajın sonunda iddialı bir açıklamaya imza attı ve “En güzel benim. Tamam kabul” dedi.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama