Hande Doğandemir ve Ozan Dolunay tatilin tadını birlikte çıkarıyor

Ozan Dolunay, Hande Doğandemir'in de aralarında olduğu arkadaş grubuyla çıktığı Bodrum tatilinde deniz sezonunu açtı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Ozan Dolunay, menajeri Meltem Karaata ve aralarında Hande Doğandemir ve Saadet Işıl Aksoy’un da olduğu meslektaşlarıyla bayram tatilini Bodrum'da geçiriyor.

Dolunay deniz sezonunu da açtı ve arkadaşları güneşlenirken suya atladı.


Ancak suyun çok soğuk olması yüzünden ünlü oyuncu denizde fazla kalamadı ve “Aşırı soğuk, nasıl bu kadar soğuk olabilir… Bu suyun şu an donması, buz olması lazım” diyerek hızla iskeleye geri döndü.





Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Mehmet Yılmaz Ak’a iddialı projeden teklif Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda" Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor"