Hande Erçel, Hakan Sabancı ile Cannes'a gidecek

Geçen yıl bir dondurma firmasının onur konuğu olarak Cannes’a giden Hande Erçel, bu yıl yeni markasıyla festivali renklendirecek.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Hande Erçel dünyaca ünlü İtalyan takı markasının marka elçisi olmuş, bu dev işbirliği geçen mart ayında duyurulmuştu.




Sosyal medyada en çok takipçisi olan güzel yıldız bu yıl yeni markasının onur konuğu olarak Cannes Film Festivali’nin kırmızı halısında yürüyecek.

Hakan Sabancı da Cannes’a gidecek

Mayıs ortasında Cannes’a gidecek olan Hande Erçel’e daha sonra sevgilisi Hakan Sabancı da eşlik edecek.




Sabancı tıpkı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bağış karşılığı bilet alınan AIDS Araştırma Vakfı amfAR galasına katılacak ve 23 Mayıs Perşembe akşamı Hôtel du Cap-Eden-Roc’ta düzenlenecek gecede Hande Erçel’le kırmızı halıda yürüyecek.



Bu yıl galaya Amerikalı oyuncu Demi Moore ev sahipliği yapacak ve 77 yaşındaki Amerikalı şarkıcı galada Cher sahne alacak.

Ümit Erdim ile Seda Erdim boşandı mı? Ceyda Düvenci’ye ihanet iddiası soruldu Torbacı, Feyza Civelek'in başını yaktı: "Uyuşturucuyu beraber içecektik" İtalyan basınından Hande Erçel’e 10 üzerinden 9 Bu ne israf bu ne şatafat! Tek gecelik oda fiyatı 100 bin TL! Dilan Çiçek Deniz Cannes’da göz kamaştırdı