Hande Soral doğum yaptı

Oyuncu Hande Soral, 2017 yılında meslektaşı İsmail Demirci ile nikah masasına oturmuştu. Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Hande Soral ile İsmail Demirci'den geçtiğimiz aylarda müjdeli haber gelmişti.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre doğum, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde, dün, saat 19.50’de Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Furkan Kayabaşoğlu tarafından gerçekleştirildi.

Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde erkek çocuk sahibi olan çift, Ali adını verdikleri bebeklerini sağlıkla kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadılar. 

Acıbadem Altunizade Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu yaptığı açıklamada  “Hande ve İsmail Demirci çiftinin bebeği, 52 cm ve 3705 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz.” dedi. 

Sacitaslan.com olarak Hande Soral-İsmail Demirci çiftini tebrik ederken; Ali bebeğe uzun ömürlü, sağlıklı bir yaşam dileriz...

Feyza Civelek'ten "Sıla Türkoğlu-Doğukan Güngör" itirafı Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Hande Erçel hayatın tadını çıkarıyor Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı