Hande Subaşı'ndan 'Ahu Yağtu-Can Tursan' sorularına yanıt!

Muhabirler Hande Subaşı'na, 2012-2016 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Can Tursan'ın Ahu Yağtu ile görüntülenmesini hatırlattı.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre oyuncu Cemal Hünal, Yağmur Ün ve Hande Subaşı, önceki gece Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi.

Yeni bir projeye başlayacaklarını söyleyen ünlü isimler, "Görüşme toplantısını yaptık, bir araya geldik ki daha verimli geçsin istedik." dedi.

"GÜZEL BİR SÜREÇ BAŞLIYOR"

Hazırlandıkları proje hakkında detay vermekten kaçınan oyuncular, "Güzel bir süreç başlıyor. Yaz sezonu için hazırlık içerisinde olduğumuz bir proje." ifadelerini kullandı.

ESKİ EŞTEN İLK YORUM!

Basın mensuplarıyla sohbet eden Subaşı'na, eski eşi Can Tursan'ın, Ahu Yağtu ile görüntülenmesi hatırlatıldı.

Konuyla alakalı konuşan Hande Subaşı, "Herkesin kendi hayatı, biz ayrılalı çok uzun zaman oldu. Söyleyeceğim bir şey yok." açıklamasını yaptı.

Feyza Civelek'ten "Sıla Türkoğlu-Doğukan Güngör" itirafı Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Hande Erçel hayatın tadını çıkarıyor Trendyolmilla, yapay zeka ile tasarlanan koleksiyonunu satışa sundu Kapısı açık otobüsten düşerek hayatını kaybeden kadın toprağa verildi Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı