Hayranları Bergüzar Korel'i ağlattı!

Her yıl doğum günlerine anlamlı hediyeler hazırlayan Bergüzar Korel Universal Fan Club üyeleri bu yıl da Afrika'ya ikinci su kuyusu ve Bergüzar Korel'in çocukluğunun geçtiği İzmir / Karaburun'a Sanat Atölyesi yaptırdı.

Vatan'da yer alan habere göre Bergüzar Korel’e fan club üyeleri 27 Ağustos’taki 35. yaş gününde Afrika’da ‘Halit-Ali Ergenç’ adına su kuyusu açtırıp çocukluğunun geçtiği İzmir-Karaburun’a sanat atölyesi yaptırdı.

Korel atölye açılışına annesi Hülya Darcan, Karaburun Belediye Başkanı Muhammet Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Aytaç ile katıldı. Gözyaşlarını tutamayan oyuncu, fan club üyelerine şöyle seslendi: “Yıllardır kütüphane, orman, kuyu yaptınız. Şimdi de bir sanat atölyesi. Ben ne yaptım da böyle muhteşem bir doğum günü veriyorsunuz bana? Kelimeler kifayetsiz kalıyor.”


Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu