Hazal Kaya'ya 'tarihi geçmiş aşı' şoku!

Hazal Kaya, üçüncü doz corona virüsü aşısı yaptırmak için hastaneye gitti. Kendisine yapılmak istenen aşının tarihinin geçtiğini gören oyuncu, sosyal medya hesabından Sağlık Bakanlığı'na seslendi.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre oyuncu Hazal Kaya, üçüncü doz için gittiği hastanede kendisine yapılması için getirilen Covid-19 aşısının son kullanma tarihinin geçtiğini paylaştı.

“İYİ Kİ KONTROL ETMİŞİZ”

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “İyi ki kontrol etmişiz” diyen Kaya, Sağlık Bakanlığı’nı etiketleyerek, şöyle yazdı:

“Üçüncü doz aşılarımızı olmak üzere hastaneye geldik. Bize yapacakları aşının son kullanma tarihi 11 Aralık çıktı. İyi ki kontrol etmişiz… Sağlık Bakanlığı tarihi geçmiş aşılar 9 ay daha kullanılabilir diye bir yazı yayınlamış. Madem öyle bu son kullanma tarihinin anlamı ne?”

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama