Hazal Kaya'yı duygulandıran fotoğraf

2010'da final yapan "Aşk- Memnu" dizisinin oyuncuları Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya ve Selçuk Yöntem'in final gününden bir fotoğrafı ortaya çıktı.

11 yıl önce final yapmasına karşın halen hafızalardaki yerini koruyan  'Aşk- Memnu' dizisinin oyuncuları Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya ve Selçuk Yöntem'in final gününden bir fotoğrafı ortaya çıktı.

Dizinin oyuncularından Hazal Kaya ise gördüğü fotoğrafın kendisini duygulandırdığını ve eski günleri özlediğini belirtti.

Genç yaşta setlerde olan oyuncu, "Baktıkça özlüyorum o zamanı. İyi ki bir araya gelmişiz! Sizsiz olmazmış" yorumunda bulundu.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola