Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay ‘Bizi Ayıran Çizgi’de buluştu

‘Bizi Ayıran Çizgi’nin senaryosu Tolga Afşin Kaya ve Murat Onur tarafından kaleme alınırken, yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Soner Caner oturuyor.

İki sevgili olan Sinan ve Sinem’in hikayesini anlatan ‘Bizi Ayıran Çizgi’de Sinem, İstanbul’da yaşanan bir terör saldırısı sonucu hayatını kaybeder. Sinem’in ölüm haberini almasıyla birlikte günden güne hayatla ve gerçekle bağı kopmaya başlayan Sinan, Sinem ile kendisini ayıran çizgiye geri dönmeli ve Sinem'i kurtarmalıdır. 

Dizinin başrolünde yer alan Hazal Subaşı, son olarak Show TV'nin sevilen dizisi 'Çukur'da "Nehir" karakterini canlandırmıştı. Ozan Dolunay'ın son olarak rol aldığı "İyi Günde Kötü Günde" dizisi ise izleyicinin beklentilerini karşılayamayarak apar topar yayından kaldırılmıştı.

Feraye Tanyolaç'a 'gecekondu kirası' davası! Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz'dan konuşulan fotoğraf Cem Yılmaz- Hasan Can Kaya atışmasına Şahan Gökbakar da dahil oldu Pierce Brosnan tanınmaz hale geldi! Melis Sezen'in makyajsız pozu şaşırttı Kerem Bürsin'in paylaşımı sosyal medyayı salladı