Helin Kandemir'in yeni projesi belli oldu

Genç kuşağın en yetenekli yıldızlarından Helin Kandemir, ödüllü yönetmen Selman Nacar’ın Netflix dizisi “İstanbul Ansiklopedisi” dizisinde başrol oynayacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Helin Kandemir oyunculuk perfomansı ve mesleğine olan tutkusuyla büyük beğeni topluyor.

19 yaşındaki yetenekli oyuncu “Balina” adlı oyundaki başarısıyla da her oyununda büyük alkış alıyor.

Son olarak “Bihter” filminde “Nihal” rolüne hayat veren Kandemir, yeni bir dizi anlaşması yaptı.



Genç oyuncu Helin Kandemir, ödüllü yönetmen Selman Nacar’ın Netflix dizisi “İstanbul Ansiklopedisi” dizisinde Canan Ergüder’le başrol oynayacak.




Kandemir, Canan Ergüder’in Nesrin adlı cerraha hayat vereceği dizide bir üniversite öğrencisi olan Zehra’yı canlandıracak.






Zehra yıllar sonra akrabası Nesrin’in İstanbul’daki evine gelecek. Netflix için 8 bölüm olarak çekilecek Tims&B imzalı dizi adını Reşad Ekrem Koçu tarafından 1944-1973 yılları arasında yayımlanan ve tamamlanamayan kültür ansiklopedisinden alıyor.

Esra Akkaya'nın oğlunun son hali görenleri şaşırttı Nihat Doğan’ın eşi Arzu Doğan ihaneti itiraf etti: "Birçok kadınla ilişkisi var" "Kızıl Goncalar" dizisinde iki ayrılık birden Nükhet Duru'nun 'tayt' açıklaması Fatih Altaylı'yı öfkelendirdi Kızıl Goncalar’ın Levent’i Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu’nu övdü Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz savaşında ikinci perde