İbrahim Kutluay'ın adını duyan Edvina Sponza'nın morali bozuldu

Sosyetik isim Edvina Sponza, uzun yıllardır bir dargın bir barışık aşk yaşadığı İbrahim Kutluay sorulunca olduğu yere oturdu.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre İbrahim Kutluay ile yaşadığı ilişkisi olaylı bir şekilde biten ve gündemden düşmeyen Edvina Sponza, geçtiğimiz gün İstinye'deydi.



Alışveriş çıkışı vale noktasında bulunan vale şemsiyesinin taşına oturarak arabasını bekleyen Sponza, kendisini görüntüleyen muhabirlere, "Çocuklar için o kadar çok mağaza dolaştım ki alışveriş yorgunuyum. Şu an nasıl çektiğiniz hiç önemli değil" dedi.



İbrahim Kutluay'la yaşadığı sorunlu ilişkisi hakkında sorulan sorulara ise ünlü isim, "Sadece çocukların alışverişi için buradayım" diyerek AVM'den ayrıldı.



Eşini toprağa veren Yeşim Erçetin'den acı sözler: "Kocam intihar etti" Şarkıcı Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı Selim Bayraktar'ın bilinmeyen hastalığı ortaya çıktı Merve Boluğur: "Serdar ile görüşme aşamasındayız" Dudak dolgusu yaptıran Nihal Candan'a sert tepki Gonca Derin'in Uğur Akkuş'a açtığı nafaka davasında karar