İdil Fırat-Engin Öztürk çifti ağızlarına fermuar çekti

Engin Öztürk, önceki akşam dizi setinden çıkıp çamurlu botlarını bile değiştirmeden sosyetik aşkının yanına koştu. Öztürk, 'İdil Fırat'la evlilik planı var mı? sorusuna ise 'Özel hayatımla ilgili konuşmam' demekle yetindi.

Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre geçtiğimiz yaz başlayan aşklarıyla olay olan İdil Fırat ile Engin Öztürk, önceki akşam Yeniköy'de objektiflere takıldı. Beraberliklerini uluorta yaşamaktan çekinmeyen ünlü çift, basın mensuplarının karşısına el ele çıktı. Daha önceki oyuncu sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ gibi Engin Öztürk ilişkisi için de babası Önder Fırat'tan onay alamayan sosyetik güzel, şıklığıyla da her zamanki gibi göz kamaştırdı.

UYUMSUZ GÖRÜNTÜ!

Dizi setinden gelip hemen sevgilisiyle buluşan Engin Öztürk'ün ise çamura batmış botları gözden kaçmadı. Gazetecilerin ısrarlı sorularına maruz kalan ünlü çift, "Baba Önder Bey onay vermediği halde evliliği düşünüyor musunuz?" sorusu karşısında devreye yakışıklı oyuncu girdi. "Biz özel hayatımızla ilgili yorum yapmıyoruz, bundan sonra da konuşmayacağız" diyen Engin Öztürk için şu espri yapıldı: "Köşeye sıkışınca hemen çamura yattı."

Bu arada İdil Fırat ile Engin Öztürk, basın mensuplarının daha fazla soru sormaması için hızlı adımlarla hemen ünlü oyuncunun aracına binip Yeniköy'den ayrıldı.

ENGİN ÖZTÜRK (FOTO GALERİ)

Rol aldığı dizi setinde çekim biter bitmez soluğu sevgilisi İdil Fırat'ın yanında alan Engin Öztürk, üzerini değiştirmeye fırsat bulamayınca ortaya bu görüntü çıktı. Öztürk'ün eğlendiği gruptaki tüm rol arkadaşları da çamur içindeydi.
Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu