İlker Aksum'dan trafikte iğrenç küfürler
Oyuncu İlker Aksum, Urla'da trafikte bir yolcu ile tartıştı. Aracından inerek tartıştığı yolcunun aracına yönelen Aksum'un ağır hakaretleri kameralara yakalandı.
Sözcü Gazetesi'nin haberine göre ünlü oyuncu İlker Aksum, İzmir'in Urla ilçesinde trafikte bir yolcu ile tartıştı.
ARACINDAN İNDİ, TARTIŞTIĞI SÜRÜCÜYÜ DÖVMEYE KALKTI
Aracından inerek yolcunun otomobiline yönelen Aksum, çevredekilerin müdahalesiyle güçlükle yatıştırılırken, olay anına ait cep telefonuyla çekilen görüntülerde Aksum'un tartıştığı yolcuya ağır hakaretler yönelttiği görüldü.
İzgazete'de yer alan habere göre tartışmanın nedeni ve kimin haklı olduğu bilinmese de, Aksum'un trafikte kontrolden çıkmış hallerine sosyal medyada büyük tepki gösterildi.
"SİNİRLERİME HAKİM OLAMADIM"
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan oyuncu "Dün tatsız bir olay yaşadım. Bir kişi bana 'Seni döverim' diyerek hakaret etti, küfürler savurdu. O an sinirlerime hakim olamadım, ben de karşılık verdim. Özür dilerim dostlar. 53 yaşındayım, artık baba oldum diyorum ama eşimin ve çocuğumun yanında böyle hakaretler duyunca öfkeyle tepki verdim." dedi.