İran'da sınır kulesine saldırı

İran'ın güneydoğusunda Pakistan sınırında yer alan Sistan ve Belucistan eyaletine bağlı Mircave ilçesinde sınır muhafızlarına yönelik saldırıda 3 güvenlik görevlisi ile 3 saldırganın öldüğü bildirildi.

Akşam'ın haberine göre İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Karargahı'ndan yapılan açıklamaya göre, sabaha karşı silahlı bir grup Pakistan tarafından sınırın sıfır noktasındaki bir sınır kulesine saldırdı.

Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada saldırganlardan üçünün öldürüldüğü, 1 sınır muhafızının hayatını kaybettiği aktarıldı.

Bu arada destek olarak çatışma bölgesine hareket eden Devrim Muhafızları Ordusu'na ait bir aracın yola yerleştirilen mayına çarpması sonucunda da 2 askerin öldüğü, ikisinin yaralandığı ifade edildi.

Açıklamada, saldırganların hangi örgüte mensup olduğu hakkında bilgi verilmedi.
Nihal Candan'dan ses getirecek açıklamalar Seda Bakan'dan eşine akıl almaz tehdit! Serap Belovacıklı hangi ünlü siyasetçiyle evleniyor? 'Bihter' filminin setinde yaşanan olay aylar sonra ortaya çıktı Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı! Ani bir kararla boşanan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı bir araya geldi