İrem Derici Harbiye konseri için bir servet harcadı

Harbiye Açık Hava sahnesinde konser veren ve sahne şovlarıyla kendisine hayran bırakan İrem Derici konser için 3 milyon TL harcadı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre İrem Derici, Harbiye Açıkhava’da muhteşem bir konsere imza attı.

Sahne şovuları ve danslarıyla renk kattığı konserine 3 milyon TL harcayan Derici’ye 16 kişilik orkestrası ve 20 dansçı eşlik etti. Konserde ünlü popçu İstanbul, Amsterdam, Marakeş ve New York şehirleriyle ilgili dekorlar ve ışıklarla görsel şov sunuldu. Kendisine beton yakıştırması yapan şarkıcı sahnesinin adını “Beton’un Yeri” koydu.



Atatürk’ün sevdiği şarkıları da akustik olarak söyleyen İrem Derici özel hayatı hakkında da çarpıcı açıklamalar yaptı ve “Magazincilere bozuldum biraz. ‘Neden bu kadar sık sevgili değiştiriyorsunuz?’ diye sordular. Dedim ki ‘Bugün başka şeyler sorup benim 3 milyonluk sahne şovumun önüne geçemezsiniz. Hiç boşuna uğraşmayın’. Herkes kendi hayatına baksın, 3 gün sonra yine aşık olurum kimseye de hesap vermem” dedi.



Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"