İskoç eteği giyen Erkan Kolçak Köstendil, Mel Gibson'ın kulaklarını çınlattı

Erkan Kolçak Köstendil, geçtiğimiz ay Cansu Tosun ile birlikte gittiği İskoçya'da ülkenin yöresel giysisi olan kilt giydiği için eleştirilmişti.

Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, Cihangir'deki bir mekânda arkadaşlarıyla buluştu.




Gazetecileri fark etmesi üzerine yanlarına giderek, "Arkadaşlar sizleri bekletmemek için kalktım geldim. Geçtiğimiz ay İskoçya'daydık. Orada etek giydik, bayağı bir eğlendik. Güzel oldu ama... Oranın yöresel kıyafeti sonuçta" dedi.


Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre Erkan Kolçak Köstendil, daha sonra "Bu hafta biraz İskoçya temalı geçti. Düğünlerde falan giyiyoruz biz eteği gittikçe. Orada düğünlere de gidiyoruz" diyerek kahkaha attı. 

"YAKIŞMADI MEL GIBSON"

Oscar ödüllü oyuncu Mel Gibson'ın 'Cesur Yürek' filminde de İskoç eteği giymesini hatırlatan Erkan Kolçak Köstendil, "Yakışmadı Mel Gibson" diyerek gülümsedi.


Belçim Bilgin'den sevgilisine aşk dolu bakışlar Hafsanur Sancaktutan ameliyata alındı! Mert Yazıcıoğlu'ndan Özcan Deniz açıklaması Serenay Sarıkaya flaş açıklamasıyla şaşırttı Candan kardeşlerin davasında eski sevgiliden 14 sayfalık ifade Aslışah Alkoçlar'ın evliliğinde kara bulutlar mı dolaşıyor?