İstanbul-Bursa-Bandırma feribot seferleri iptal edildi!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kadıköy-Yenikapı Armutlu-Bursa ile Bostancı-Bandırma feribot seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiğini duyurdu.

İHA'nın haberine göre İstanbul Deniz Otobüsleri Bandırma-Bursa-İstanbul feribot seferlerinin iptal edilmesine ilişkin yazılı bir açıklama yapıldı. İDO düzenlenen Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü- Yenikapı-Kadıköy 08.30 seferi ile Kadıköy-Yenikapı-Bursa Kadıköy 07.50 seferinin ve Bandırma-Yenikapı-Bostancı 07.45 seferinin iptal edildiğini duyurdu.

Seferlerin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği belirtilen yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi. “Değerli misafirimiz, olumsuz hava koşulları nedeniyle 27.11.2018 Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy 08:30 ile Kadıköy-Yenikapı-Bursa 07:50 seferimizi ve Bandırma-Yenikapı-Bostancı 07:45 seferimizi iptal etmek zorunda kaldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” 
Serpil Çakmaklı: "İhaneti gözlerimle gördüm" İntihara kalkışan Dilan Polat ölmek istedi! Afra Saraçoğlu'ndan kendisine benzediği için isyan eden Alisa Sever'e yanıt Hazal Kaya'nın annesi mahallede rezalet çıkardı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'i görüntülemek isteyen muhabirlere saldırı! Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu