İstanbul'da kaçak telefon operasyonu

İstanbul’da düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 210 bin lira olan 345 adet kaçak tuşlu cep telefonu ele geçirildi.

Sabah Gazetesi'nden Emir Somer'in haberine göre İstanbul Emniyeti Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri; Büyükçekmece İlçesi'nde bir adrese "Kaçak Telefon" operasyonu düzenledi.

Bir kişi "5607 Sayılı Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Kanunu'na Muhalefet" suçundan yakalanarak gözaltına alındı.

Adreste yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 210 bin lira olan 345 adet kaçak tuşlu cep telefonu ele geçirildi.

Ali Atay ve Hazal Kaya çiftini duygulandıran açıklama Eda Ece, Şebnem Bozoklu ile gerginlik mi yaşıyor? Halil İbrahim Ceyhan: "Kıskançlık durumlarını aştık" Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Ahsen Eroğlu'dan estetik açıklaması