İstanbul'un 6 ilçesinde dev elektrik kesintisi!

İstanbul'un Avrupa yakasında bazı ilçelere 8 Şubat Çarşamba ve 9 Şubat Perşembe günü planlı yatırım, bakım ve onarım çalıştırmaları kapsamında elektrik verilemeyecek.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Küçükçekmece, Büyükçekmece, Fatih, Silivri, Esenyurt ve Eyüp ilçelerinin bazı mahallelerinde 08.00-22.00 saatleri arasında değişik zaman dilimlerinde elektrik kesintisine gidilecek.

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinin bazı mahallelerine 8 Şubat gecesi 22.00'den ertesi gün sabah 06.00'ya kadar çeşitli saatlerde elektrik verilemeyecek.

Sonraki gün, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Fatih, Silivri, Esenyurt ve Eyüp ilçelerinin de bazı semtlerine 08.00-16.30 saatlerinde elektrik sağlanamayacak.

Aboneler, elektrik verilemeyecek ilçelerdeki mahalle ve sokaklara ilişkin detaylar ile kesintinin saat bilgilerine BEDAŞ'ın internet sitesinde yer alan "Planlı Kesintiler" bölümünden ulaşabilecek.
Gülenay Kalkan reyting rekortmeni dizinin kadrosunda Gupse Özay: "Kıskançlıktan geceleri uyuyamıyorum" Dermatolog Dr. Neslihan Dolar cilt lekelerinde yeni tedavi yöntemlerini anlattı Tolgahan Sayışman: "Dinamiti fazla koymuşlar, ev patladı" Cemre Kemer ikinci kez anne oldu Zeynep Mansur'dan ünlü sanatçıya sürpriz ziyaret